Gata med hus i olika färger på vardera sida

Boplats Sverige

Nå ut till hela Sverige med dina lägenheter.

Marknadsplats för hyresrätter

Tjänsten, som är helt gratis, gör att sökande kan se och söka lediga hyresrätter i hela Sverige. Har du som fastighetsägare Vitec Marknad ingår Boplats Sverige och du kan smidigt publicera vakanta objekt på sidan.

Förenklar för hyresvärd och sökande

Som hyresvärd publicerar du enkelt dina lediga lägenheter från Vitec Marknad till Boplats Sverige. Du väljer själv vilka objekt som ska läggas ut på Boplats Sverige samt vilken tid de ska visas på sajten. Du kan välja att länka från lägenhetsannonsen till din webbplats och hantera sökande där, eller se sökanden direkt på Boplats Sverige via Min Bostadsprofil.

Min Bostadsprofil

Med Min Bostadsprofil får du som hyresvärd ett sökanderegister på Boplats Sverige. Sökande väljer själva  att dela uppgifter och information när de ansöker om lägenheter. 

Min Bostadsprofil innebär en förenkling för både hyresvärdar och sökande. Hyresvärdarna som är anslutna till Boplats Sverige och Min Bostadsprofil får in aktuell, komplett information om de sökande och kan matcha direkt mot sina hyreslediga lägenheter eller vänta på att få intresseanmälningar på ett speciellt objekt. Enklare kan det knappast bli.

Annonsera dina lediga lägenheter

Om du vill annonsera dina lägenheter i sociala medier och nå nya målgrupper är det möjligt om du är med i Boplats Sverige. Du väljer enkelt hur mycket du vill annonsera för, mellan 1 500 och 5 000 kronor. Annonsen visas på Facebook, Messenger och Instagram och du ställer själv in på annonsen vilken bild som ska visas, radie och annan information. Läs mer på sidan om annonsering i sociala medier.