ServiceCenter Ekonomi och PP7

Vi som arbetar med 3L Pro och Vitec Ekonomi finns här för dina ärenden. Gruppen består av gruppchef Therese Ericson, Mats Andersson, Bo "Bosse" Franzon (ej med i bild), Sandra Viman och Artiom "Atto" Akopian.

Två kvinnor och två man står på en brygga och ler mot kameran

Therese

Jag jobbar sedan hösten 2021 som gruppchef på ServiceCenter för Vitec Ekonomi, 3LPro, PP7 & Vitec Kunskap. Innan dess jobbade jag med att ”bygga” Vitec Kunskap och dessförinnan var jag Controller för Vitec Fastighetssystem. Den röda tråden i mitt jobb är som du märker att vara medarbetare på Vitec och det är av en enkel anledning – att det troligtvis är en av de bästa arbetsplatserna som finns!

Mats

Jag började på Vitec år 2004, och har innan dess arbetat med energiuppföljning och teknisk förvaltning sedan 1990. Sedan 2004 har jag arbetat mycket med ekonomifrågor samt en del energifrågor. Fritiden tillbringar jag mest i hjärtat av Dalarna där vi har en gård.

Bosse

Jag jobbar med support för Vitec 3L Pro och har varit anställd sedan hösten 1990. Min fritid tillbringar jag helst hemma på gården, där det finns en stor variation av sysslor. Som person är jag noggrann och tycker om när det är ordning och reda.

Sandra

Jag arbetar med Vitecs ekonomiprodukter på ServiceCenter. Innan dess arbetade jag som ekonom och jag har flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. På fritiden tycker jag om att vara ute i naturen, fiska, åka skidor och umgås med familj och vänner.

Atto

Jag har jobbat inom Vitec i över 3 år och trivs väldigt bra med min roll inom ServiceCenter, då jag tycker väldigt mycket om att stötta kunder, ha bra kundkontakt och se dem nöjda! På min fritid umgås jag med min familj och vänner samt tittar väldigt mycket på sport, främst fotboll och tennis som jag är intresserad av och själv spelar på min fritid.

 

Kontaktinformation

Här hittar du ServiceCenter där du kan göra felanmälningar och se dina supportärenden.

Telefonnummer: 090 – 348 02 00

Öppet vardagar 8-17, stängt för lunch 12-13

Avvikande öppettider (08:00 - 12:00)
5 januari, 28 mars, 30 april, 8 maj, 5 juni, 1 november

Helt stängt - röda dagar samt:
1 januari, 29 mars, 1 april, 1 maj, 9 maj, 6 juni,
21 juni, 24 december, 25 december, 26 december och 31 december