ServiceCenter Hyra och Verksamhetsanalys

För ärenden gällande Hyra och Verksamhetsanalys står teamet med Linda Borgström, Mette Stjärnklint, Isabelle Larsson, Ann Petersson samt Gudrun Kalodimos, Jennie Holm, Folke Sandberg, Lars Birgersson och Karin Karlsson (ej med på bild) redo

Karin

Jag arbetar som Servicekonsult med produkten Vitec Hyra sedan december 2020. Tycker det är roligt att få hjälpa våra kunder med alla möjliga typer av ärenden, vilket gör att man ständigt lär sig något nytt! Fritiden spenderar jag med familjen bestående av sambo och två döttrar, jag tycker även mycket om att promenera och rida ut i naturen på Öland där jag bor.

Isabelle

Jag har jobbat på Vitec sedan september 2021 och sitter med Vitec Hyra på Servicecenter. Det är extra kul eftersom jag själv har arbetat i flera av Vitecs produkter som kund tidigare. På fritiden sitter jag helst inte hemma utan är oftast ute och åker med båten, hänger i sommarstugan eller hittar på något annat roligt!

Lars

Jag arbetar med support för produkten Vitec Verksamhetsanalys och Energiuppföljning. På fritiden är resor något jag brinner för, har redan hunnit med att följa inkaindianernas fotspår till Machu Picchu, bestigit Kilimanjaros topp på 5 985 meter och tittat in i ögonen på en mäktig silverryggad gorilla i de dimhöljda bergen i Afrika. Lyssnar gärna på kvällspasset i P4 och försöker följa deras livsmotto "Life is too short to be normal".

Mette

Det viktigaste för mig att ha kunden i fokus och hjälpa till med det som de behöver och just därför har jag världens bästa jobb. Alla kunder är olika och har också olika behov vilket gör mitt jobb både på Servicecenter och som CSM extra roligt. Jag hoppas också att min erfarenhet från fastighetsbranschen ska vara till nytta båda parter.

På min fritid är jag gärna aktiv och älskar att umgås med familj. Är också för det mesta en glad och positiv person som brinner för att göra det ”lilla” extra för andra.

Ann

Jag jobbar på supporten med programmet Vitec Hyra. Har jobbat på Vitec (då Capitex) sedan 2007. Tycker det viktigaste på mitt jobb är att få prata och hjälpa våra kunder. Fritiden ägnar jag åt sysslor på vår gård, trädgårdsarbete och att baka goda kakor.

Gudrun

Jag började min anställning inom Vitec 2003 men var innan dess kund. Har tidigare arbetat som verksamhetskonsult men är numera på heltid inom ServiceCenter. Mig möter du i frågor kring Hyra men också ibland Verksamhetsanalys.

Jennie

Jobbar med Vitec Kunskap, vår utbildningsportal och alla våra webbinarier. Har varit en del av ServiceCenter sedan 2017 och startade då med Vitec Hyra.

Folke

Jag har arbetat med utveckling av fastighetssystem sedan början av 80-talet. Arbetar numera på ”övertid” med support främst då Hyra, och med ålderns rätt enbart en dag i veckan. Har gott om tid för resor, motion och musik som är huvudintressen.

 

Kontaktinformation

Här hittar du ServiceCenter där du kan göra felanmälningar och se dina supportärenden.

Telefonnummer: 090 – 348 02 00

Öppet vardagar 8-17, stängt för lunch 12-13

Avvikande öppettider (08:00 - 12:00)
5 januari, 28 mars, 30 april, 8 maj, 5 juni, 1 november

Helt stängt - röda dagar samt:
1 januari, 29 mars, 1 april, 1 maj, 9 maj, 6 juni,
21 juni, 24 december, 25 december, 26 december och 31 december