ServiceCenter Övergripande

De som arbetar övergripande med ServiceCenter är chef för ServiceCenter Åsa Rådbo, Julia Olsson, Johan Herodes, Therese Ericson, Stina Gustafsson samt Peter Lennartsson och Jennie Holm (ej med på bild). För att du som kund ska få bästa möjliga upplevelse arbetar de med olika delar av ServiceCenter och hur den ska vara så effektiv som möjligt.

Åsa

Jag har världens roligaste jobb! Ansvarar för vårt ServiceCenter och har förmånen att arbeta med ett fantastiskt gäng servicekonsulter som hjälper våra kunder med support på våra produkter. När jag inte jobbar så spelar jag hockey, kör mountainbike i skogen, tränar hunden eller bara hänger med min familj.

Therese

Jag jobbar sedan hösten 2021 som gruppchef på ServiceCenter för Vitec Ekonomi, 3LPro, PP7 & Vitec Kunskap. Innan dess jobbade jag med att ”bygga” Vitec Kunskap och dessförinnan var jag Controller för Vitec Fastighetssystem. Den röda tråden i mitt jobb är som du märker att vara medarbetare på Vitec och det är av en enkel anledning – att det troligtvis är en av de bästa arbetsplatserna som finns!

Stina

Jag har jobbat på Vitec ServiceCenter sedan januari 2021. Jag har tidigare arbetat i branscher där kunden och service alltid stått i fokus vilket passat mig bra, då jag är lösningsorienterad och drivs av hjälpa kunder framåt. På min fritid hänger jag gärna i skogen, fiskar, dricker för mycket kaffe, pratar klockor eller tar en bastu.

Johan

Jag ansvarar för vårt CRM-system. Det innefattar kundrelationer, ärendehantering och vår kundportal ServiceCenter. Alla medarbetare på Vitec Bygg & Fastighet använder detta system dagligen, vilket gör mitt arbete mycket varierande, utmanande och inspirerande.

Peter 

Mina roller inom Vitec Bygg & Fastighet är som Servicekonsult för Vitec Online, Teamleader för ServiceCentergruppen och som Incident Manager. Jag trivs väldigt bra med mina olika roller, och jag njuter av att arbeta ihop med mina kollegor varje dag. Med sambo, två barn i högstadieåldern, hund, tre katter och två hus så har jag full sysselsättning även på fritiden.

Jennie

Jobbar med Vitec Kunskap, vår utbildningsportal och alla våra webbinarier. Har varit en del av ServiceCenter sedan 2017 och startade då med Vitec Hyra.

Julia

Jag har arbetat på Vitec ServiceCenter sedan januari 2023 med ansvar för FirstLine. Tidigare har jag arbetat med service inom handels samt som pedagog i skolan. Det har alltid varit viktigt för mig att vara lyhörd och att se lösningar snarare än problem. Jag älskar att ta långa promenader med en spännande podd att lyssna på. 

Kontaktinformation

Här hittar du ServiceCenter där du kan göra felanmälningar och se dina supportärenden.

Telefonnummer: 090 – 348 02 00

Öppet vardagar 8-17, stängt för lunch 12-13

Avvikande öppettider (08:00 - 12:00)
5 januari, 28 mars, 30 april, 8 maj, 5 juni, 1 november

Helt stängt - röda dagar samt:
1 januari, 29 mars, 1 april, 1 maj, 9 maj, 6 juni,
21 juni, 24 december, 25 december, 26 december och 31 december