ServiceCenter Teknisk Förvaltning

När det kommer till Teknisk Förvaltning och support finns en stark trio bestående av Fredrik Barkevall, Carin Edblad och Linda Borgström redo att hjälpa till.

Två kvinnor och en man står samlade med Köpenhamn i bakgrunden

Fredrik

Jag började på  Vitec (då Capitex) år 2001. Har jobbat med försäljning, kundstöd, utbildning och support sedan dess. Jag ser min uppgift att hjälpa våra kunder så att de kan använda våra produkter till att förenkla och förbättra både verksamhet och vardag på bästa sätt. Jag sätter kunden i fokus!  Privat gillar jag trav, lite nörd där då jag tidigare haft hästuppfödning. God mat med vänner och trevlig underhållning är heller aldrig fel.

Carin

Norrlänning boende i Ö-vik som tågpendlar till kontoret i Umeå. Jag började 2010 på Vitec med support på energiprogrammen. Efter några år som Energiuppföljningskonsult är jag sedan 4-5 år tillbaka på supporten, men nu med huvudfokus på Teknisk Förvaltning. Min fritid spenderar jag till stor del i stugan vid havet. Gillar att röra på mig så bland annat spelar jag gärna golf, åker skidor på längden och tvären eller tar en tur med kajaken.

Linda

Jag började arbeta i fastighetsbranschen för drygt 20 år sedan och har under dessa år arbetat på flera privata fastighetsbolag. Det har blivit mycket kundkontakt, vilket jag tycker är så roligt! Jag hoppas att min erfarenhet från branschen kan vara till hjälp när ni kontaktar oss på ServiceCenter!

Kontaktinformation

Här hittar du ServiceCenter där du kan göra felanmälningar och se dina supportärenden.

Telefonnummer: 090 – 348 02 00

Öppet vardagar 8-17, stängt för lunch 12-13

Avvikande öppettider (08:00 - 12:00)
6 april, 17 maj, 5 juni och 3 november

Helt stängt - röda dagar samt:
23 mars, 24 mars, 7 april, 10 april, 1 maj
18 maj, 6 juni, 23 juni och 25 december