ServiceCenter Teknisk Förvaltning

När det kommer till Teknisk Förvaltning och support finns teamet bestående av Carin Edblad, Linda Borgström, Fredrik Barkevall och Emanuel Odisho redo att hjälpa till.

Fredrik

Jag började på  Vitec (då Capitex) år 2001. Har jobbat med försäljning, kundstöd, utbildning och support sedan dess. Jag ser min uppgift att hjälpa våra kunder så att de kan använda våra produkter till att förenkla och förbättra både verksamhet och vardag på bästa sätt. Jag sätter kunden i fokus!  Privat gillar jag trav, lite nörd där då jag tidigare haft hästuppfödning. God mat med vänner och trevlig underhållning är heller aldrig fel.

Carin

Norrlänning boende i Ö-vik som tågpendlar till kontoret i Umeå. Jag började 2010 på Vitec med support på energiprogrammen. Efter några år som Energiuppföljningskonsult är jag sedan 4-5 år tillbaka på supporten, men nu med huvudfokus på Teknisk Förvaltning. Min fritid spenderar jag till stor del i stugan vid havet. Gillar att röra på mig så bland annat spelar jag gärna golf, åker skidor på längden och tvären eller tar en tur med kajaken.

Linda

Jag började arbeta i fastighetsbranschen för drygt 20 år sedan och har under dessa år arbetat på flera privata fastighetsbolag. Det har blivit mycket kundkontakt, vilket jag tycker är så roligt! Jag hoppas att min erfarenhet från branschen kan vara till hjälp när ni kontaktar oss på ServiceCenter!

Emanuel

Efter fyra års erfarenhet som uthyrare och förvaltare inom fastighetsbranschen, kände jag att det var dags att ta nya utmaningar. Så, jag tog steget och gick över till Vitec. Trots min korta tid på företaget känner jag redan nu att jag har hittat rätt och stormtrivs. Jag har alltid varit van vid att ge hög service, kommunicera och ha en daglig kontakt med kunder, vilket passar mig perfekt för den rollen jag har på Vitec som servicekonsult för produkten TF.

Kontaktinformation

Här hittar du ServiceCenter där du kan göra felanmälningar och se dina supportärenden.

Telefonnummer: 090 – 348 02 00

Öppet vardagar 8-17, stängt för lunch 12-13

Avvikande öppettider (08:00 - 12:00)
5 januari, 28 mars, 30 april, 8 maj, 5 juni, 1 november

Helt stängt - röda dagar samt:
1 januari, 29 mars, 1 april, 1 maj, 9 maj, 6 juni,
21 juni, 24 december, 25 december, 26 december och 31 december