Behrn Fastigheter uppgraderar och väljer Vitec Molntjänst

Behrn Fastigheter uppgraderar till Vitec Hyra och flyttar sin installation av produkter till Vitec Molntjänst.

Fokus på staty och bänk, omgiven av gräsmatta och flera lägenhetshus

Behrn Fastigheter är sedan 1907 en lokal hyresvärd i Örebro. De erbjuder över 200 000 kvadratmeter att bo och arbeta på. Deras gamla familjeföretag svarar för modern fastighetsvård mot bakgrund av tradition och kunnande hos tre generationer, där den fjärde redan finns i organisationen. Bolaget har sedan tidigare produkter från Vitec.Nu har de uppgraderat sitt äldre hyresadministrationssystem Vitec Nova till Vitec Hyra och har valt molntjänstlösningen för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara. De har även flyttat sin installation av Teknisk Förvaltning till Vitec Molntjänst.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel. 
Läs mer här >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta

Andrew Kungsdahl, Vitec
070-796 35 14

Länkar

Behrn Fastigheter AB >>
Fler kundnyheter >>