CA Fastigheter lägger till olovlig andrahandsuthyrning

För att kunna upptäcka lägenheter som otillåtet hyrs ut i andra hand väljer CA Fastigheter tilläggsfunktionen olovlig andrahandsuthyrning.

CA Fastigheter har funnits i över 100 år, sedan 1912 då Klas Johansson från Skällby nära Kalmar grundade en byggfirma. Idag är de 93 anställda på 6 kontor i Sverige, från Stockholm till Malmö. Både bostäder och kommersiella fastigheter förvaltas, och ett exempel på ett nuvarande projekt är Gasverket i Hjorthagen, Stockholm som omvandlas till en helt ny stadsdel. 

Olovlig andrahandsuthyrning

Olovlig andrahandsuthyrning, en tilläggsfunktion inom Vitec Hyra, ger möjlighet för hyresvärdar att kontrollera att bostadsadress stämmer mot folkbokföringsadress. Upptäcks avvikelser mellan dessa adresser meddelas det och presenteras. Funktionen kan schemaläggas eller startas manuellt.

För godkända andrahandsuthyrningar finns möjlighet att undanta personer och kontrakt. En annan möjlighet med olovlig andrahandsuthyrning är att hitta avflyttade hyresgästers nya adresser och kunna skicka direktfakturor. 

Funktionen är framtagen i samarbete med Creditsafe och för att kunna använda olovlig andrahandsuthyrning måste avtal skrivas med både Vitec och Creditsafe. Läs mer här >>

För mer information kontakta:

Martin Salomonsson, Vitec Bygg & Fastighet
070-779 97 57

Länkar:

CA Fastigheter>>
Fler kundnyheter >>