CBRE Asset Services kompletterar med fler Vitec produkter

För en effektivare hantering av hyresadministration och ekonomi så har CBRE implementerat nya produkter och flyttat sin installation till molnet.

Lägenhetshus i brunt och vitt tegel med träd runt omkring

CBRE Asset Services ingår i CBRE Group Inc. som är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med fler än 100 000 anställda och cirka 480 kontor globalt (exklusive filialer). CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2020 som nummer 128. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsvärdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys.

CBRE har sedan tidigare Vitecs system som de nu kompletterat genom att  implementerat Vitec Hyra och Vitec Ekonomi. De har också flyttat sin installation till molnet för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel.
Läs mer här >>

Vitec Ekonomisystem

Vårt system är helt anpassat för behovet av ekonomisystem i bygg- och fastighetsbranschen. För fastighetsbranschen hanterar systemet effektivt alla aspekter inom fastighetsförvaltning som till exempel flerbolagshantering, redovisning på upp till 10 koddelar, frivillig skattskyldighet, projektuppföljning, anläggnings- och inventarieredovisning med komponenthantering samt låneadministration.
Läs mer >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta

Anders Thörn, Vitec
070-016 02 91

Länkar

CBRE Asset Services AB >>
Fler kundnyheter >>