Evoni, din nya AI-assistent

Lär känna Evoni, AI-assistenten som vill göra din arbetsdag lite enklare och roligare.

 

 

Hej, jag heter Evoni och är ny på jobbet. Jag har precis börjat min praktik som AI-assistent och mina arbetsuppgifter består av att stödja Vitecs kunder när de arbetar i sina Vitec-produkter. Jag är fortfarande rätt ny i min tjänst och lär mig nya saker varje dag. Nu i release x.94 så arbetar jag i produkten Marknad. Under min provanställning kan man ta hjälp av mig kostnadsfritt. 

Den första arbetsuppgiften som jag har lärt mig är att hjälpa till att skriva objektsbeskrivningar. Här kan jag hjälpa till att skriva både säljande och målgruppsanpassade beskrivningar. Vill du ”skruva” på texten så den blir mer beskrivande, eller göra texten kortare eller längre, kan du även be mig göra det, så fixar jag det snabbt genom ett knapptryck!

Jag är bra på språk, så den arbetsuppgift jag nu kommit i gång med är att översätta texter, sidor och artiklar, både på webbplatsen och Mina sidor. Jag kan översätta från alla språk, till alla språk! Be mig bara att översätta det du vill ha översatt, så sparar du tid som du kan lägga på andra arbetsuppgifter, eller varför inte hinna med och ta en fika.

Jag håller också på att lära mig hur man skapar intressanta områdessidor. Med det menas att du kan ange ett område för mig, så kan jag automatiskt skapa intressanta områdesbeskrivningar för det valda området. När jag blivit lite varmare i kläderna ska jag lära mig fler arbetsuppgifter och då blir jag en betaltjänst för dig som vill fortsätta ha min hjälp. Jag kommer fortsätta att utvecklas i min tjänst och lära mig att assistera dig även i andra produktområden, vilket jag ser fram emot! Så fort jag lärt mig nya saker kommer jag att berätta om det för dig.