GotlandsHems upphandling vinner Vitec

Upphandlingen av fastighetssystem för GotlandsHem vinner Vitec Bygg & Fastighet. Vitec kommer att leverera systemstöden Vitec Hyra inklusive e-signering, Teknisk Förvaltning, Marknad, Arena (mina sidor) och ServicePaket Stor.

Bild från GotlandsHem

GotlandsHem är Gotlands allmännyttiga bostadsbolag och ägs till fullo av Region Gotland. Beståndet uppgår till cirka 4 700 hyreslägenheter och 145 kommersiella lokaler spridda över ön. I det ingår alltifrån medeltida fastigheter till moderna objekt. 

Vitec Teknisk Förvaltning

Med Vitec Teknisk Förvaltning skapar du en plan som möter fastigheternas behov av drift och underhåll. Här får i möjlighet till funktioner som ärendehantering, besiktning, rondering, kontroller och underhåll via dator, surfplatta eller telefon. Ett heltäckande system för dig som vill ha all funktionalitet i ett användarvänligt och lättanvänt system.

Vitec Marknad

Vitec Marknad är vårt webbaserade marknadssystem för uthyrning av lediga objekt. Programmet skapar en kostnadseffektiv hantering av uthyrningsarbete och innehåller allt du behöver för att få ditt objekt uthyrt. Eller varför inte låta det ske helt automatiskt?

För mer information kontakta

Åsa Rosén, Vitec Bygg & Fastighet
076-545 38 21

GotlandsHem
Fler kundnyheter