Lomma kommun väljer Vitec Hyra

För att effektivisera sin hyresadministration uppgraderar Lomma kommun till Vitec Hyra som molntjänst.

Brunt tegelhus med uppfart bredvid

Lomma kommun ligger i västra Skåne utmed Öresundskusten. Vid senaste befolkningsmätningen 2018 hade kommunen 24 541 invånare. Utmärkande för kommunen är bland annat höga boendekvaliteter och den nära kontakten med Öresund som erbjuder fina möjligheter till ett rikt friluftsliv.
Lomma kommun har sedan tidigare produkter från Vitec för hyresadministration och energiuppföljning. Nu har de uppgraderat sitt äldre program Vitec Nova till Vitec Hyra som molntjänst för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel.
Läs mer här >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

Länkar:

Lomma kommun >>
Fler kundnyheter >>