21 september 2023

Norén Fastigheter utökar produktfloran ytterligare

Norén Fastigheter väljer Vitec Marknad, CM och Arena. Sedan tidigare har de Vitec Ekonomi, Online Uthyrning och Teknisk Förvaltning.

Norén Fastigheter är ett familjeföretag i andra generationen, med säte i Hässleholm. Företaget grundades av Krister Norén i början av 1980-talet. Fastighetsinnehavet är koncentrerat till cirka 1 100 hyreslägenheter och 40 000 kvadratmeter lokaler, företrädesvis belägna på bästa lägen, så kallade A-lägen. 

Vitec Marknad

Vitec Marknad är vårt webbaserade marknadssystem för uthyrning av lediga objekt. Programmet skapar en kostnadseffektiv hantering av uthyrningsarbete och innehåller allt du behöver för att få ditt objekt uthyrt. Eller varför inte låta det ske helt automatiskt?

Vitec Arena/Mina sidor

Mina sidor är kommunikationsplattformen allt en sökande och hyresgäst kan behöva i sin kontakt med sin hyresvärd. Hela sökandeprocessen hanteras på samma plats för att sedan när den sökande övergår till hyresgäst få tillgång till kontrakt, information och allt kring ärenden, beställningar och tidsbokningar.

För mer information kontakta

Martin Salomonsson, Vitec Bygg & Fastighet
070-779 97 57

Länkar

Norén Fastigheter
Fler kundnyheter