Nya Wermlands-Tidningen väljer Vitec Hyra

Nya Wermlands-Tidningen, NWT uppgraderar till Vitec Hyra som molntjänst.

Vitt lägenhetshus med stora balkonger

Nya Wermlands-Tidningen är den största morgontidningen i Värmland. Sex gånger i veckan gör de en papperstidning med allt som händer i utgivningsområdet, och varje dag uppdaterar de nwt.se med senaste nytt. Upplagan är 41 400 ex (enligt TS helår 2017). NWT ingår i NWT Gruppen AB. NWT:s fastighetsavdelning har nu uppgraderat sitt äldre hyresadministrationssystem Vitec Nova till Vitec Hyra och har valt molntjänstlösningen för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara. 

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel. 
Läs mer här >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta

Helene Larsson-Schöön, Vitec
070-663 12 60

Länkar

Nya Wermlands-Tidningen AB >>
Fler kundnyheter >>