Trelleborgshem uppgraderar och väljer Vitec Molntjänst

Trelleborgshem uppgraderar till Vitec Hyra och flyttar sin installation av produkter till Vitec Molntjänst.

Vitt lägenhetshus med stora balkonger

TrelleborgsHem bildades 1950. På den tiden kunde ett nygift få vänta i flera år på en lägenhet. Många bodde också i dåliga bostäder utan varmvatten och toalett. Ett viktigt mål för det nybildade bolaget blev därför att erbjuda Trelleborgarna bra bostäder som kunde bli tillgängliga för alla. Sedan 50-talet har TrelleborgsHem regelbundet både byggt och köpt hus i Trelleborg och kan idag erbjuda ett bra boende för de flesta behov. TrelleborgsHem har sedan tidigare Vitecs system för hyresadministration, uthyrning, marknadsföring, energiuppföljning, förvaltning och underhåll. Nu uppgraderar de sitt äldre hyresadministrationssystem Vitec Nova till Vitec Hyra och har valt molntjänstlösningen för att alltid arbeta i den senaste versionen av sin programvara. De väljer samtidigt att flytta hela sin installation av produkter till Vitec Molntjänst.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är verktyget för effektiv administration av hyror. Programmet är flödesbaserat där du leds i en process steg för steg, vilket säkerställer viktiga steg i processen och att du arbetar i rätt ordning. De viktigaste handgreppen är automatiserade för att garantera en snabb och korrekt hantering. Menyn följer Windowsstandard och programmet har en avancerad sökfunktion och är integrerat med Word och Excel. 
Läs mer här >>

Vitec Molntjänst

Med Vitec Molntjänst kommer du snabbt igång och låter Vitec stå för kapacitet och infrastruktur. Uppgraderingar sker automatiskt och samma centrala data kan nås från klienter såväl som webb och app.

För mer information kontakta

Yvonne Staberg, Vitec
070-796 35 24

Länkar

AB Trelleborgshem >>
Fler kundnyheter >>