Vi på Vitec - Doris Maloparic

Varje månad introducerar vi en av våra kollegor på Vitec Fastighet.

Hej, vem är du?
Jag är Hallandsbo i grunden som nu har bott i Stockholm sedan vintern 2016. Jag är 27 år gammal och är uppvuxen i Falkenberg, men insåg ganska tidigt att staden var alltför liten för mig. Jag lämnade familjen och barndomsvännerna på Västkusten när jag var 19 för att följa mina drömmar. När jag inte jobbar hittar man mig oftast i pilatesstudion där jag tränar pilates.  Pilates är en relativt nyupptäckt kärlek för mig. Jag provade en klass förra sommaren och fastnade genast för träningsformen. Det jag gillar med pilates är att man jobbar mycket med rörlighet och koordination samt över på mindfulness, att befinna sig i nuet. 

Vad gör du på Vitec? 
Sen januari 2023 jobbar jag som Marknadskoordinator. I min roll jobbar jag med allt som rör Vitec Fastighets kommunikation. Jag tar bland annat fram marknadsmaterial med fokus på bild, text och film för användning i våra kanaler, på hemsidan och under olika event. Jag planerar, genomför och utvärderar även kampanjer. Jag hanterar även det löpande arbetet med vår webb och är med i Viteckoncernens webbråd. 

Vid årsskiftet tog jag över ordföranderollen för vårt nätverk för unga, InnoVitec. Där ansvarar jag främst för att hålla möten, planera konferenser och hjälpa till att koordinera arbetet.

Vad är roligast med ditt jobb?
Jag är glad att jag får jobba med ett så kreativt och samarbetsvilligt marknadsteam som inspirerar mig dagligen. Vi är ett stöttande team där alla åsikter värderas högt och öppenhet med högt tak i utgör grunden för alla diskussioner. 

Det roligaste med mitt jobb är hur varje dag ser annorlunda ut; oavsett om det är innehållsproduktion, planering av event eller utveckling av hemsidan, finns det alltid något att se fram emot och vara kreativ med.

Berätta om InnoVitec?
InnoVitec är ett är ett självstyrande nätverk för alla unga medarbetare upp till 30 år, med uppdraget att agera bollplank för interna såväl som externa frågor. Det kan vara allt från att ge input vid rekrytering och arbetsmiljöfrågor till att dela idéer och förslag för framtidens kommunikation. 

Vi välkomnar dig som är intresserad av att vara en del vårt växande nätverk för unga inom fastighetsbranschen. Som medlem blir du inbjuden till olika aktiviteter som inspirerande webbinarier och föreläsningar, fysiska nätverksträffar samt förmåner. Vi erbjuder en plattform där du kan utbyta idéer, skapa kontakter och nätverka med andra unga branschkollegor. Medlemskapet är helt kostnadsfritt för alla våra kunder hos Vitec Fastighet. Sprid gärna ordet till en kollega du tror skulle vara intresserad!

Hur går planering inför VitecDagarna? 
Nu är det fullt fokus på att planera 
VitecDagarna, vårt årliga kundevent som kommer att äga rum 12–13 november i år. I slutet av maj släpper vi biljetterna till årets VitecDagarna, så håll utkik i vårt nyhetsbrev och på vår hemsida för mer information.

Om du har några förslag på vilka ämnen eller pass du är intresserad av att höra under VitecDagarna, välkomnar vi ditt förslag. För tips på pass kan du kontakta min kollega Marie Löthman - marie.lothman@vitecsoftware.com

Hoppas att vi ses!