17 april 2023

Vi välkomnar Per Dixon som ny VD

Den 17 april 2023 tillträder Per Dixon som ny VD för Vitec Bygg & Fastighet.

"Jag är glad att berätta att den 17 april, börjar jag min nya roll som VD på Vitec Bygg & Fastighet. Efter över 20 år på Vitec, är jag hedrad att ta mig an den nya utmaningen.

Jag har tidigare ansvarat för vår Produktavdelning och har haft förmånen att följa utvecklingen av vår produktportfölj under lång tid. Jag ser fram emot den nya utmaningen som VD och att fortsätta vår starka tradition av innovation och utveckling.

Fastighetsbranschen genomgår snabba förändringar med högre energi- och räntekostnader, oro kring datasäkerhet och en ökande efterfrågan på hjälp med hållbarhetsfrågor. På Vitec är vi fast beslutna att ta ansvar för att hantera de utmaningarna, eftersom våra kunder räknar med vår vägledning och support både idag och imorgon.

Vi kommer att fortsätta att göra stegvisa förbättringar och använda den senaste tekniken för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga service. Vårt fokus är fortfarande att leverera det mest omfattande och innovativa affärssystemet, för att fortsätta möta de växande behoven i fastighetsbranschen.

Genom ständig förbättring och att ha fortsatt nära samarbeta med våra kunder, känner vi oss trygga med att vara en del av skapandet av en ljusare framtid för oss alla." Per Dixon