Vitec vinner Ockelbogårdars upphandling

Vitec Fastighet vinner upphandlingen av fastighetssystem för Ockelbogårdar AB. Vitec kommer att leverera systemstöden Teknisk Förvaltning, Hyra, Arena (mina sidor), och ServicePaket Grund.

Lägenhetshus fotat underifrån, vitt och gult hus med balkonger

Ockelbogårdar AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med uppgift att tillhandahålla goda bostäder till ett rimligt pris. Bolaget är ett helägt dotterbolag till Ockelbo kommun och drivs på affärsmässig grund. Tillsammans med ägare och hyresgäster arbetar bolaget för en socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbar utveckling i Ockelbo kommun. Ockelbogårdar äger, förvaltar och utvecklar 700 lägenheter och 50 lokaler i Ockelbo. 

Vitec Teknisk Förvaltning

Med Vitec Teknisk Förvaltning skapar du en plan som möter fastigheternas behov av drift och underhåll. Här får i möjlighet till funktioner som ärendehantering, besiktning, rondering, kontroller och underhåll via dator, surfplatta eller telefon. Ett heltäckande system för dig som vill ha all funktionalitet i ett användarvänligt och lättanvänt system.

Vitec Hyra

Vitec Hyra är vårt system för alla typer av hyresadministration. Här arbetar du enkelt med både bostäder och kommersiella lokaler inhyrt och uthyrt, med eller utan moms. Givetvis hanteras även andra upplåtelseformer som bostadsrätter, tomträtter och arrende.

Vitec Arena/Mina sidor

Mina sidor är kommunikationsplattformen allt en sökande och hyresgäst kan behöva i sin kontakt med sin hyresvärd. Hela sökandeprocessen hanteras på samma plats för att sedan när den sökande övergår till hyresgäst få tillgång till kontrakt, information och allt kring ärenden, beställningar och tidsbokningar.

För mer information kontakta

Yvonne Staberg, Vitec Fastighet
070-796 35 24

Ockelbogårdar AB
Fler kundnyheter